Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
14 °C 42%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κολομβία – Γκάνα 1-0: Οι «καφετέρος» πέρασαν... σβηστοί στους «16»
Ημερομηνία: Σήμερα 4/7/2026, 07:52 - Εμφανίσεις: 12



Η Κολομβία ήταν το μεγάλο φαβορί, ήταν η πολύ ποιοτικότερη ομάδα και αυτά ακριβώς επιβεβαίωσε και στο τελευταίο ματς της φάσης των «32» του Μουντιάλ 2026, κόντρα στη Γκάνα, με το υπέρ της 1-0 στο «Arrowhead Stadium» του Κάνσας Σίτι.

Οι «καφετέρος» σκόραραν νωρίς στο πρώτο ημίχρονο με τον Αρίας (14′) και στη συνέχεια δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κρατήσουν… σβηστά το αποτέλεσμα και να πάρουν την πρόκριση για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία, την Τρίτη 7/7 στις 23:00.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που η Κολομβία θα παίξει στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και απέναντι στην Ελβετία λογικά πλέον… βλέπει καθαρά την οκτάδα, ώστε να ισοφαρίσει την πιο καλή πορεία της στα χρονικά (σ.σ.

ο προημιτελικός του 2014).

Επί της ουσίας, οι Κολομβιανοί έβγαλαν… περπατώντας το υπόλοιπο ματς μετά το 1-0, αφού η Γκάνα από την πλευρά της δεν κατάφερε να απειλήσει πραγματικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πέρα από κάποια μακρινά σουτ μονάχα, με σημαντικότερο αυτό του 1ου λεπτού από τον Πάρτεϊ, που πέρασε λίγο άουτ.

Αντιθέτως, αν οι Λατινοαμερικάνοι ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα είχαν καταφέρει να σκοράρουν τουλάχιστον άλλη μία φορά και να καθαρίσουν πολύ πιο εύκολα και χωρίς κανένα άγχος το ματς.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Δείτε τα highlights του αγώνα Γκολ νωρίς και… τέλος Το ματς ήταν πάντως αρκετά δυνατό κατά τα άλλα, με πολλές προσωπικές μονομαχίες, αρκετά μαρκαρίσματα και φάουλ, με τις δύο ομάδες να έχουν μάλιστα από μια υποχρεωτική αλλαγή για τραυματισμούς στο πρώτο μόλις τέταρτο.

Κατά τα άλλα, μετά από μια πρώτη απειλή της Γκάνας με το μακρινό σουτ του Πάρτεϊ στο 1′ λίγο έξω, η επόμενη φάση ήταν αυτή που έκρινε το ματς υπέρ της Κολομβίας.

Μετά από ενέργεια και σέντρα του Λουίς Σουάρες από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον ολομόναχο στο δεύτερο δοκάρι, Αρίας, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Ενδεικτικό των όσων συνέβαιναν ή… δεν συνέβαι...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
14 °C 42%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies